Gode lenker

Gode lenker

Riksmålforbundet – Riksmålsforbundet er en språkpolitisk organisasjon som arbeider for å hevde riksmålets/det moderate bokmålets posisjon i vårt samfunnsliv: som offisielt skriftspråk, som kulturspråk, som fellesspråk i de funksjoner hvor et standardisert talespråk er på sin plass

Noregs Mållag – Noregs Mållag arbeider for at alle skal få kunna bruka nynorsk, og at nynorsk skal kunna brukast når som helst og kvar som helst.
Fleire medlemer gjer Noregs Mållag til ein sterkare organisasjon, og det gjev viktige inntekter til målarbeidet.

Språkrådet – Språkrådet arbeider for å styrke det norske språket og språkmangfoldet i landet. Språkrådet er statens fagorgan i språkspørsmål og følger opp den norske språkpolitikken på oppdrag fra Kulturdepartementet.

BokmålsordbokaNynorskordboka og Bokmålsordboka er enspråklige ordbøker for henholdsvis nynorsk og bokmål. De viser skrivemåter og bøying i tråd med de gjeldende normene og oppgir betydninger, brukseksempler og korte etymologier. 

Universiteter i Norge

Oversikt over universitetene i Norge.

Høyskoler i Norge

Oversikt over høyskolene i Norge.

Lenker til prosjekter og samarbeidspartnere

Hjelpemiddelmagasinet Ergostart – Over syv hundre tusen mennesker har funksjonsnedsettelse i Norge. Vår intensjon er å være en døråpner og bane vei for viktig samfunnsdebatt. Det er mye som skjer på området, og vi skal bidra med å gi deg et knakenes godt magasin som holder deg oppdatert på det som skjer.

Blanca Cars – Bilutleie med alt inkludert til lavest mulig pris uten overraskelser. Vi leverer de nyeste bilene til de laveste prisene med alt inkludert. Gratis leiebil levering dør til dør hvor som helst på Costa Blanca Nord, og på Alicante og Valencia flyplass. Dette har gjort blancacars.com til et av de største nettstedene for leie av bil på Costa Blanca Nord i Spania.

Spania24 – er en felles publiseringskanal for medier, organisasjoner, klubber, foreninger og bloggere, som ønsker å få ut informasjon som kan være nyttig for nordmenn som bor eller oppholder seg i Spania.

Skrivrett.no