Korrektur masteroppgave

Korrektur masteroppgave

Når du har jobbet med en masteroppgave i lang tid, er det ofte et ork å korrekturlese den før du leverer den inn. Lang tids strev for å bli ferdig innen tidsfristen kjennes godt i kroppen, og du vet at du har gjort ditt beste for å skrive godt og velformulert. Men samtidig vet du at mange steder i oppgaven finnes det slurvefeil og grammatiske feil, fordi du var så opptatt av å formulere innholdet presist. Du tenker gjerne at dette orker jeg ikke; må jeg virkelig gå tilbake til begynnelsen og lese igjennom hele oppgaven for å finne skrivefeilene?

Alle ønsker en god karakter på masteroppgaven sin. Sensor er kanskje ikke så opptatt av god korrektur, tenker du gjerne. Vel, der tar du feil. Sensor irriterer seg over skrivefeil, manglende tegnsetting og dårlig grammatikk. Han må lese en kjempelang oppgave for å vurdere hvilken karakter du skal få. Da bør han få konsentrere seg om innholdet i teksten, og ikke bli forstyrret av dårlig språk. Helhetsinntrykket av masteroppgaven er avgjørende, og det inkluderer både innhold og språk. Derfor er korrektur viktig.

Du kan selvfølgelig ta jobben selv, men mange ber en venn eller et familiemedlem om å lese korrektur på masteroppgaven. Da slipper de å bruke timevis på konsentrert arbeid for å finne skrivefeilene som skjuler seg i det gode innholdet, og får en utenforstående, objektiv vurdering. Dette kan være lurt, så fremt vedkommende de spør har noenlunde peiling på korrektur. Hvis ikke vedkommende gjør en god jobb, er det jo bortkastet energi, og du oppnår ikke det resultatet du vil. Den gode karakteren kan du se langt etter.

Velger du å la en profesjonell korrekturleser ta seg av masteroppgaven din, vet du at oppgaven blir så perfekt den kan bli. skrivrett.no tar gjerne jobben for deg, og du får studentrabatt.

Please follow and like us:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skrivrett.no