Student – hvorfor er det viktig med korrektur?

Student – hvorfor er det viktig med korrektur?

Du vil selvfølgelig gjøre ditt beste når du skriver en oppgave. Det er viktig å få en god karakter med tanke på fremtidig jobb. Hvis det er en bachelor-eller masteroppgave, er det ekstra viktig at du leverer en så godt som perfekt oppgave som oser kvalitet.

Innholdet i en tekst er selvfølgelig det mest avgjørende når sensor skal vurdere oppgaven din. Med et bra innhold kan du imponere sensor og kanskje få en A eller B, men hvis du har dårlig språk og mange rettskrivingsfeil, blir sensor sur og gir deg en C.

Du har jobbet dag og natt for å bli ferdig med oppgaven. Nå gjenstår bare korrektur før du kan levere den til sensor. Men kreftene dine er slutt, og øynene dine er røde og såre etter ukesvis med arbeid. Du vil så gjerne slippe denne kjedelige jobben, men hvem skal du spørre om hjelp? Du kan selvfølgelig spørre en medstudent om han gidder å lese korrektur på din oppgave, men da forventer vel han at du gjør det samme for ham, ikke sant?

Bruk meg! 

Med et skarpt blikk og full av energi kan jeg gjøre korrekturlesingen for deg. Jeg er konsentrert og nøyaktig, og jeg jobber raskt og effektivt. Send oppgaven din til meg, så tar det ikke lang tid før du får den tilbake i perfekt stand. 

NB! Studenter får rabatt!

Please follow and like us:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skrivrett.no